MANAGEMENT

Onze management programma’s zorgen voor het optimaliseren van je Mindset om een team, ook onder druk, te laten presteren. Met onze, laat je niet afleiden -Red2Blue- aanpak bieden we een techniek om helder te blijven te denken, wat er ook gebeurt. Hoe blijf je door helder te communiceren op taak met aandacht op het proces dat perfecte prestaties veroorzaakt.

 

Onze leiderschapstrainingen bieden de gelegenheid om een moment te nemen om te kijken waar je als bedrijf staat. Is de strategie nog optimaal, zijn de doelen realistisch, hebben we nog volledige overeenstemming over de richting? Belangrijke vragen!

 

We raken allemaal afgeleid. Iedere dag, ontelbare keren. Door deze afleiding ontstaat druk, want als je aandacht ergens anders is dan bij je taak, kun je die taak niet optimaal uitvoeren. Je aandacht is versplinterd waardoor je helderheid mist en niet alle beschikbare informatie toepast in het uitvoeren van die taak.

Leiderschap
In de trainingen behandelen we:

• Waar druk vandaan komt en hoe jij daar doorgaans op reageert;

• Inzichten in verschillende processen die ervoor zorgen dat je herkent hoe je afgeleid raakt

• Hoe je vervolgens op Taak komt, en vooral kunt blijven;

• Het samenspel tussen structuur, mindset en vaardigheden;

• Effectief communiceren met je werknemers en je leidinggevenden;

• Oefenen van nieuwe technieken in een veilige omgeving.

 

Door de inzet van verscheidene tools en de praktische vertaling van onze handvatten naar jouw dagelijkse werkzaamheden, ervaar je de impact van dit nieuwe leiderschap.

 

Voordelen van Gazing Performance Nederland B.V.

Onze unieke GPNL “landkaart” en tools zorgen voor een duidelijke, gemeenschappelijke taal, focus, structuur, zijn makkelijk te onthouden en kunnen als leidraad dienen om op terug te vallen, wanneer je onder druk staat.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

JA, ik wil een afspraak maken!

Ervaren team

Maarten-de-Haan

Maarten de Haan

Founder – Gazing Performance

Maarten zorgt graag voor positieve resultaten in het professionele leven van anderen. Zijn specialiteit als coach is zorgen dat teams en bedrijven goed gaan en blijven presteren. Het verbeteren van presteren onder druk en het terugbrengen van plezier in je werk en bedrijf. Maarten is al 25 jaar actief als spreker, verbeteraar en hybride leren specialist. Breinleren in combinatie met sociaal leren zorgen ervoor dat professionele gedragsverandering effectief en leuk wordt. Het gaat allemaal om de Mindset.

CONTACT

Zullen we afspreken?

TELEFOON

Kantoor: 085 – 3031 321
Maarten: 06 – 20 40 60 40