LEIDERSCHAP

Als bestuurder en als collectieve directie sta je gezamenlijk voor vele uitdagingen. Om de waarden, strategie en prioriteiten van het bedrijf als directie daadkrachtig uit te dragen, is het van groot belang dat je het met elkaar eens bent. Ook in de bestuurskamer. Over de gekozen richting van het bedrijf, de begroting, de uitgaven, de doelen, de rolverdeling… om maar eens wat te noemen.

 

Onze directie-trainingsmogelijkheden bieden de gelegenheid om een moment te nemen om te kijken waar je als bedrijf staat. Is de strategie nog optimaal, zijn de doelen realistisch, hebben we nog volledige overeenstemming over de richting? Belangrijke vragen!

 

Voor effectief management is de beheersing van je aandacht van essentieel belang. Als lid van het management ervaar je in verschillende oefeningen situaties onder druk, waardoor je eigen persoonlijke reacties in beeld komen en je dit gedrag kunt onderzoeken. We kijken naar de impact van druk op deze prestaties en tegelijkertijd hoe je prestaties verbeterd kunnen worden.

Directie Grafiek

Door het inzetten van interactieve oefeningen, zoals een Prioriteiten Planner en de Succespunten maar ook de Drukpunten en de Afleiding, kunnen we samen stukje bij beetje de lagen van ruis afpellen om zo tot de kern te komen van wat jullie samen willen bereiken, en wat het succes eventueel in de weg staat. Is dat duidelijk, dan is het eenvoudiger om de strategie en richting bij te schaven.

 

Wat hierbij helpt is hoe de (nieuwe) richting de grootste kans van slagen krijgt. Dit doen we door achtereenvolgens te kijken naar de Taak (is de taak helder voor iedereen?), de Groep (wordt er als groep gewerkt of als individuen?) en naar je Zelf (welk leiderschapsgedrag vertoon jij?). We zullen opmerken wat er gebeurt als een blokkade optreedt in een van de drie tandwielen. En wat je kunt doen om de tandwielen weer soepel te laten draaien. Belangrijk: alle drie zijn met elkaar verbonden en zelfs afhankelijk van elkaar.

 

Voordelen van Gazing Performance Nederland B.V.

Onze unieke GPNL “landkaart” en tools zorgen voor een duidelijke, gemeenschappelijke taal, focus, structuur, zijn makkelijk te onthouden en kunnen als leidraad dienen om op terug te vallen, wanneer je onder druk staat.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

JA, ik wil een afspraak maken!

Ervaren team

Maarten-de-Haan

Maarten de Haan

Founder – Gazing Performance

Maarten zorgt graag voor positieve resultaten in het professionele leven van anderen. Zijn specialiteit als coach is zorgen dat teams en bedrijven goed gaan en blijven presteren. Het verbeteren van presteren onder druk en het terugbrengen van plezier in je werk en bedrijf. Maarten is al 25 jaar actief als spreker, verbeteraar en hybride leren specialist. Breinleren in combinatie met sociaal leren zorgen ervoor dat professionele gedragsverandering effectief en leuk wordt. Het gaat allemaal om de Mindset.

CONTACT

Zullen we afspreken?

TELEFOON

Kantoor: 085 – 3031 321
Maarten: 06 – 20 40 60 40