Partners & Aanpak

 

Onze aanpak

Gazing Performance Systems is eind jaren ‘90 ontstaan in de UK en heeft sindsdien meer dan 40.000 mensen in meer dan zestig landen en in 12 talen programma’s geholpen. Op dit moment hebben wij wereldwijd 12 kantoren en in Nederland Is Gazing sinds 2003 actief. Gazing Online werkt zowel voor multinationals, grotere lokale organisaties als het MKB. De afgelopen jaren hebben wij ook trajecten in het onderwijs en toenemende mate bij gemeentes uitgevoerd.

Onze consultants kijken samen met u waar de behoefte ligt van de organisatie, het team, of het individu. Dit kan betekenen dat er behoefte is aan een Leiderschapsworkshop of een Workshop Communicatie, een Academy bestaande uit een selectie workshops, of een integrale systeemaanpak op maat. De laatste jaren gaat het er steeds meer over om de vorm van de verbetering direct te laten aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen een bedrijf of functie. De inzet van sociale media en spelelementen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te bekijken wat de specifieke behoefte is om vervolgens samen de beste aanpak te bepalen. Dit vanuit uw wens en onze ervaring.

Gazing online is gespecialiseerd in het aanbieden van leermethodieken en leercontent in een blended vorm, blended learning. Dit is een combinatie van verschillende (offline en online) leervormen, die elkaar versterken en waardoor de impact toeneemt. We werken hiervoor we samen met onze partner blnd.academy.

Wilt u meer weten over onze aanpak?




Onze partners


BCL Instituut
Breinleren specialisten


Blnd.academy
Blended learning specialisten


Adeptus Partners Oy
Partner Finland


SALG&FOKUS
Partner Denemarken