GPS

 

GPS

Leren met de snelheid van de verandering, klinkt mooi maar hoe doe je dat? Ervaring en routine kunnen ons een heel eind brengen om veranderingen ook verbeteringen in de praktijk te laten zijn. Want nu de manier waarop we werken sterk verandert en verwachtingen worden opgeschroefd, brengt de automatische piloot ons niet altijd ver genoeg. We zullen uit onze ‘comfort zone’ moeten komen en leren omgaan met die extra druk die veranderingen geven. Het omgaan met die druk is het werkterrein van Gazing Online Systems. Wij maken gebruik van diverse ontwikkeltechnieken. Blended leren, een spel of interactieve workshop, alles in combinatie die het beste past bij de individuele klant.

Soms bereiken we bijvoorbeeld ons doel door 3 vragen via Whatsapp te sturen, dan gaan we geen leermodule bouwen. Dat doen we wel in het geval dat we grote groepen ineens moeten bereiken. Techniek is een middel om je doel te bereiken, nooit het doel op zich.

 

 

canstockphoto8279461

 

 

 


 

canstockphoto15804244

Blended learning

Je leert vreselijk veel tijdens je werk. Ongeveer 70% van het totaal, om precies te zijn. Door simpelweg te doen waar je voor bent aangenomen, ontwikkel je jezelf al. Je leert al werkend. Daarnaast bieden we in samenwerking met onze partner Blnd.academy een aantal mogelijkheden om dit leren tijdens het werken uit te breiden. Online tools, boeken, handige tips, allemaal beschikbaar tijdens een korte onderbreking van je werk. Wel is het geleerde direct inzetbaar.

20% krijg je cadeau van collega’s door samen te werken en elkaars kennis te delen. Via een online leeromgeving kun je samen met je collega’s opdrachten doen, elkaar feedback geven en zo geef je je ontwikkeling een stevige boost.

10% leer je in de klas tijdens trainingen of workshops. Als je dit alles in de juiste verhouding krijgt toegediend, leer je 100%. Integreer diverse methodes in het werk, voer opdrachten of spellen met collega’s uit en vervang trainingen door ‘leren door ervaring’. Dat beklijft ook als je weer achter je bureau zit, waardoor je doorlopend bezig bent om een betere versie van jezelf en dus van je bedrijf te creëren. Deze aanpak is mede gebaseerd op de 70:20:10 principes.Breinleren

Wij werken samen met het BCL instituut die breinleren principes hebben ontwikkeld. Door deze principes toe te passen beklijft het geleerde beter, en wordt het sneller toegepast en verbonden met andere ervaringen. Ieder leertraject heeft een op de persoon of organisatie toegesneden leerscenario waarbij online en offline leervormen worden gecombineerd.


Schermafbeelding 2014-01-03 om 12.52.10


Schermafbeelding 2014-01-17 om 10.24.59

 

 

Gamification

Door middel van spel worden mensen verleid om zich op een bepaalde manier te gedragen. Door de beloning die hierop volgt, beklijft de nieuwe vorm van werken of het omgaan met andere situaties beter. Doordat het een spel is en dus leuk, zullen mensen vanzelf gaan deelnemen. En dat is precies de bedoeling. Verandering vanuit de mens zelf.