Gazing Performance Partners

Gazing is gespecialiseerd in twee onderwerpen: 1. presteren en 2. presteren onder extreme druk. GPP werkt met gerenommeerde bedrijven zoals Xerox, DHL, AXA, enz. En topsportorganisaties zoals het Nieuw-Zeelandse Rugby Team (All Blacks) enz.

Presteren gaat gewoon over beter worden. Om dat te doen, is een duidelijke structuur die iedereen accepteert en begrijpt van het grootste belang. De structuur moet een plan op hoog niveau omvatten, met de belangrijkste prioriteiten die eraan ten grondslag liggen, tot aan de daadwerkelijke taken die moeten worden uitgevoerd om het plan tot een succes te maken; structuur geeft aandacht en focus van mensen waar het moet zijn.

Om de prestaties te verbeteren, gebruikt Gazing de Performance Driehoek. Deze omvat drie elementen 1. mindset 2. skillset en 3. structuur. Stel je bijvoorbeeld voor dat je Mt Everest wilt beklimmen. Om dit te doen, heb je eerst de juiste mindset nodig. Ten tweede - je moet de nodige vaardigheden ontwikkelen en perfectioneren om het te beklimmen. Ten slotte - je hebt structuren, procedures en processen nodig om je hierbij te ondersteunen. De drie elementen van de Performance Driehoek die goed samenwerken, dragen bij aan uitstekende prestaties.

Het constante streven naar presteren bouwt stress op. Kunnen mensen, zelfs onder zware druk, hun taak volhouden en zich aan hun plan houden of worden ze afgeleid? Afleiding komt wanneer mensen over- of onderreageren in een druksituatie en dat kan resulteren in nutteloos gedrag. Dit kan leiden tot meer negatieve emoties, en een neerwaartse spiraal van onduidelijk denken is ontstaan, dit noemen we in Gazing termen in het 'ROOD' gaan.

Wat is nodig om te presteren onder extreme druk? Het Gazing-principe gaat over een duidelijk zicht op het grote geheel en tegelijkertijd aandacht voor de taak die moet worden uitgevoerd. Topperformers hebben - wanneer het er echt toe doet - het 'BLAUW' nodig, waar ze kalm en bewust zijn en alle benodigde kleine stappen (die ze hebben geoefend) in het hier en nu doen. Doe dat op de juiste manier - dus handelen in plaats van reageren - en het eindresultaat regelt zichzelf. Gerichte aandacht is de eerste stap als het gaat om presteren onder druk

TEAM

ONZE GAZING PROGRAMMA'S

Please copy the string QZik8y to the field below:

Contactgegevens

Gazing Performance Partners

Tel: +31 88 77 66 000
performance@gazing.nl